Poštovani,
Planirate prijaviti projekt Europskom poljoprivrednom fondu za ruralni razvoj u sklopu Podmjere 6.1., Podmjere 6.2., Podmjere 6.3., Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima? Neki od osnovnih uvjeti koje morate zadovoljiti za stjecanje prava na potporu su da ste osoba starija od 18 i mlađa od 40 godina ( na dan podnošenja Zahtjeva za potporu ) i posjedujete odgovarajuća stručna znanja i vještine te ste po prvi put na poljoprivrednom gospodarstvu postavljeni kao nositelj poljoprivrednog gospodarstva.
Korisnik mora imati odgovarajuća stručna znanja i vještine za obavljanje poljoprivredne djelatnosti i to jedno od navedenih:
– završenu srednju školu iz područja poljoprivrede i veterine ili – radno iskustvo iz poljoprivrede ili veterine u trajanju od najmanje 2 godine i dokaz o stručnom usavršavanju i osposobljavanju.
POU Libar je ustanova za obrazovanje odraslih koja će Vam omogućiti stjecanje upravo tih spomenutih potrebnih stručnih znanja i vještina za obavljanje poljoprivrednih djelatnosti iz objavljenog Pravilnika.
Ovim putem Vam želimo predstaviti programe iz poljoprivrednog sektore koje provodimo te istaknuti želju kako bismo Vam rado pomogli u provođenju aktivnosti edukacije u sklopu Vašeg projekta.
Sve programe provodi stručni kadar, a nastava je prilagođena radnim i drugim obavezama polaznika. Po završetku programa dobiva se Uvjerenje o osposobljenosti – CERTIFIKAT ili svjedodžba, koji se upisuje u e- knjižicu kao zanimanje.

Preuzmite dokument: Podmjera 6.1._pdf

Preuzmite dokument: Podmjera 6.2._pdf

Preuzmite dokument: Podmjera 6.3._pdf

Leave a comment