Pučko Otvoreno Učilište Libar

POU Libar osnovano je u Slavonskom Brodu i već duži niz godina građanima daje mogućnost dodatnog školovanja i doškolovanja. Program POU Libar prilagođen je Vašim potrebama.Obavljamo djelatnosti osnovnoškolske i srednjoškolske naobrazbe odraslih, djelatnosti glazbenih i srodnih škola van redovitog školskog sustava, djelatnosti u svezi sa osposobljavanjem , usavršavanjem i prekvalifikacijom mladeži i odraslih izvan sustava redovitog školovanja, scensko-glazbena djelatnost, tečajevi stranih jezika, tečajevi informatike, te tečejevi brzog čitanja u suradnji sa našim partnerom In Optimum.

POU Libar

Utemeljeno je 2003 godine u Slavonskom Brodu, riješenjem izdanim od Ministarstva, znanosti , prosvijete i športa.
Svi programi verificirani su od MZOŠ-a.

Pravilnik POU Libar

Prava, obveze i uvijeti školovanja u programima srednjoškolskog obrazovanje odraslih, utvrđeni su propisima Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa i Pravilnikom o obrazovanju Pučkog otvorenog učilišta Libar

Usavršite svoja znanja

POU Libar Vam omogućava konkurentnost na tržištu rada. Svake godine poslodavci traže sve stručniji kadar za svoje tvrtke. Programi koje nudimo osposobljavaju Vas za rad u bilo kojoj domeni, ovisno o tome koji program završite. Naša diploma prihvaća se u svim sektorima gospodarstva kao jednaka upravo toj završenoj školi.

Ne tratite vrijeme. Dođite u Libar i postanite konkurentni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *